Nu är snart den här månaden slut också, och enligt almanackan så ska det väl vara sommar nu. Det är ljust och fint ute förvisso, men den riktiga sommarvärmen har inte infunnit sig. Nätterna är ljusa och korta och det ger i alla fall mig någon sorts känsla av sommar.

Maj har bjudit på lite sommarvärme faktiskt även om den är borta nu. Det blev en skön söndagseftermiddag i Tanto på en picknickfilt för nån vecka sedan. Jag hoppas värmen kommer tillbaka snabbt för jag vill uppleva lite svensk sommar nu. Jag vet inte om jag kommer vara kvar i Sverige den här sommaren, det lutar åt att det blir en sommar utomlands. Men det är inte helt spikat ännu.

Jag har fått ett nytt objektiv till systemkameran också. Farsan köpte det åt mig i Kina och det har snabbt blivit mitt favoritobjektiv. Tyvärr har jag varit lite dålig på att gå ut och fota. Jag går ofta långa promenader, men då tycker jag det är lite jobbigt att släpa med stora kameran så det blir för det mesta bara kompaktkameran. Av de bilder som ligger nedan är de två på mig tagna med nya objektivet i alla fall.

På tal om promenader så har det faktiskt blivit promenad till och från jobbet i princip varje dag i en månad nu. De enda dagar som jag inte går är när det regnar eller jag varit ute på krogen. Resultatet av promenaderna har visat sig rätt snabbt dessutom. Midjemåttet har redan minskat, perfekt nu inför sommaren!

Comments are closed.