On such a timeless flight

lördag 30 Jul, 2011, 10:58

Det här har varit det längsta bloggupphållet någonsin sen jag började skriva, lite pinsamt. Jag hade planer på att skriva ett inlägg för nästan två månader sedan, men det blev aldrig av. Jag redigerade bilder och la upp dom så det är dom som ligger här nedan. Men efter det så har jag ju hunnit med en del annat också, bland annat varit i Grekland på Kreta en vecka. Men den resan tänkte jag förära ett eget inlägg senare.

Så det kanske är dags för ett bokslut över våren och försommaren, för nu är sommaren snart slut tyvärr. Vardagsrummet fick ett lyft nu under våren med en stor triptyk som jag gjort själv. Det är ett collage av våra New York-bilder som jag photoshoppat och sedan skrivit ut på duk. Jag är riktigt nöjd med resultatet, det känns bra med någonting på väggen bakom soffan. Vi har fortfarande flera väggar kvar att fylla dock, så det finns utrymme när kreativiteten gör sig påmind igen.

Våren var riktigt skön överlag och redan kring påsk i slutet av april och början av maj var det så skönt ute att man kunde grilla i parken. Det blev även påskmiddag hos oss för familjerna, och det var då jag för sista gången åt bröd och kolhydrater (förutom lite fuskande för nån vecka sedan). Jag har börjat med LCHF-kost nu (Low Carb, High Fat) och det har gett riktigt bra resultat! Under de tre månaderna jag skippat kolhydraterna har jag tappat över 5 kilo, och det behövdes verkligen. Efter Thailandsresan i vintras hade jag lagt på mig lite väl mycket. Dessutom passar dieten mig väldigt bra eftersom jag älskar kött och feta såser. Potatis, pasta och socker saknar jag inte så mycket ärligt talat. Vill jag ha något sött så kan jag ta lite jordgubbar eller andra bär ibland. Så den här dieten kommer jag fortsätta med ett tag till, men jag får se om jag orkar vara så här strikt över ännu längre perioder.

Jag och Jannika och hennes syster köpte Gröna Kortet i juni också, men vi har hittills bara hunnit gå på en konsert. Men de bästa konserterna är ändå i september och Håkan Hellström är den klara höjdpunkten. Den spelningen kommer jag in missa!

Comments are closed.