River en vacker dröm

söndag 11 Sep, 2011, 21:32

Jag inser att jag aldrig kommer hinna göra ett eget inlägg om Grekland och Kreta. Och det kanske inte är så mycket att skriva om heller egentligen, vi var ju bara där en vecka. Det var dock en underbar vecka som i princip enbart spenderades vid poolen. Vi åkte inte på några utflykter utan vi var bara kvar på hotellet och den lilla orden där vi bodde – Makrigialos. Så på dagarna läste vi böcker vid poolen, doppade oss lite ibland och låg i solen. På kvällarna så testade vi de lokala restaurangerna och dom gjorde oss inte besvikna. Oftast brukar det bli något bottennapp när man käkar ute så mycket, men vi hade tur. Alla restauranger var klockren och jag lyckades hålla dieten rätt bra där trots att jag fuskade en del och drack vin. Köttet var både billigt och bra!

Sedan sist jag skrev har jag bara jobbat, jobbat och jobbat. De senaste två månaderna har jag haft en enda vecka med två lediga dagar och det var förra helgen. Den lediga helgen gjorde vi det mesta av, vi åkte till Färna Herrgård och hade en romantisk weekend där. För exakt ett år sedan så var vi där för att fira ettårsdagen, så vi tänkte att vi gör samma sak i år. Tiden har gått så otroligt fort, jag kan inte förstå att det gått två år redan. Men tiden går fort när man ha roligt! Det kändes skönt med en helt ledig helg i alla fall, och det var väldigt lyckad även om vi var ganska trötta båda två.

Nu är det lite mer än 2 år sedan vi träffades. För två år sedan så hade jag nog aldrig vågat tro eller hoppas på det här. Den bästa kvällen i mitt liv började på Gröna Lund den 4 september 2009. Håkan Hellström stod på scenen och körde en helt grym spelning och det blev starten på den bästa kvällen. Sedan gick färden vidare till Josefinas, sedan till Soap följt av Collage och en avslutning på Solidaritet. Där i kön till Solidaritet tog mitt liv en vändning som jag inte räknat med, men det var början på något stort. Större än något annat som hänt mig…

I fredags fick jag uppleva lite av den kvällens magi igen, för då spelade Håkan på Gröna Lund igen. Spelningen var ännu mer fullpackad än den för två år sedan. Den var väldigt bra, men inte riktigt lika bra som den 2009 kanske. Det är dock alltid lite magiskt att se Håkan på scenen. Den här gången blev det ingen utgång efteråt, utan det blev en promenad hem genom Stockholmsnatten till Jannika som väntade i soffan hemma. En fin avslutning på kvällen!

Comments are closed.